Επισκευές Laptop

Στην Repair Home αναλαμβάνουμε την επισκευή οποιουδήποτε Laptop.

Αλλαγή σκληρού δίσκου

10€

Αν ο σκληρός σας δίσκος έχει γεμίσει και δεν χωράει πια άλλα δεδομένα, έχει έρθει η ώρα να κάνετε αλλαγή σκληρού δίσκου laptop. Δεν χρειάζεται να προβείτε σε αγορά καινούργιου laptop, καθώς η αναβάθμιση αυτή θα σας προσφέρει τον επιπλέον χώρο που χρειάζεστε για τα αρχεία σας.

Είναι σημαντικό να μην αφήνετε τα αρχεία σας απροστάτευτα σε ένα σκληρό δίσκο που είναι πιθανό να υποστεί βλάβη λόγω του μεγάλου όγκου δεδομένων που έχουν αποθηκευτεί σε αυτόν. Ενδεικτικά, κάθε υπολογιστής ή laptop πρέπει να έχει το 15% της χωρητικότητάς του διαθέσιμο για να λειτουργεί καλύτερα.


Αφαίρεση ιών

20€

Το πιο συχνό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες των ηλεκτρονικών υπολογιστών είναι η επίθεση από ιούς ή κακόβουλο λογισμικό. Δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά τα πράγματα για τους κατόχους laptop. Ειδικά στην περίπτωση που δεν υπάρχει κάποιο anti-virus εγκατεστημένο στο σύστημά σας, η πιθανότητα να δεχτείτε επίθεση πολλαπλασιάζεται.


Εγκατάσταση Windows

25€

Τα Windows της Microsoft είναι το πιο πετυχημένο λειτουργικό σύστημα στο χώρο των υπολογιστών. Η σωστή εγκατάσταση και συντήρηση του λειτουργικού συστήματος είναι αναγκαστική για τη σωστή λειτουργία.


Αναβάθμιση μνήμης

10€

Η μνήμη Ram του υπολογιστή σας αναλαμβάνει να διαχειριστεί όλα τα δεδομένα και τα αρχεία που χρειάζονται για τη λειτουργία του. Σε αυτόν φορτώνουν όλες οι εφαρμογές που ανοίγετε, όπως και τα διάφορα αρχεία που χρησιμοποιείτε. Το μέγεθος της μνήμης είναι ένας σημαντικός παράγοντας, όπως και η ταχύτητά της. Μια μικρής χωρητικότητας μνήμη θα σας προκαλέσει διάφορα προβλήματα στη χρήση του laptop.


Επισκευή Οθόνης Laptop

40€

Η Repair Home είναι εδώ για να σας υποστηρίξει στην ατυχή περίπτωση που το laptop σας πέσει και σπάσει ή ραγίσει η οθόνη του ή παρουσιάσει άλλη δυσλειτουργία. Με χρόνια εμπειρίας στο χώρο των επισκευών laptop, είμαστε το εξειδικευμένο εργαστήριο στο οποίο μπορείτε να στηριχτείτε για αξιόπιστη και ποιοτική επισκευή οθόνης laptop.

Για περισσότερες Πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας contact us.

My Services

Copyright © Repair Home. All rights reserved.